Kreta Aardbeving

Posted by viralnewsgmif

Er is zeker één persoon omgekomen. Op Kreta zijn bij een aardbeving volgens lokale autoriteiten één dode gevallen en minimaal twintig gewonden.


Free Market At Kingsday 2015 In Amsterdam Vrijmarkt Koningsdag Amsterdam Shopping Vintage Amsterdam

Vanmorgen heeft een aardbeving plaatsgevonden bij het eiland Kreta in Griekenland.

Kreta aardbeving. Dode door krachtige aardbeving Kreta. Een aardbeving met een kracht van 48 op de Schaal van Richter heeft lichte materiële schade veroorzaakt op Kreta. 1 dode en minstens 20 gewonden Op het Griekse eiland Kreta zijn bij een aardbeving al minstens 1 dode en 20 gewonden gevallen.

Daarbij viel zeker één dodelijk slachtoffer. Het zouden vooral oude gebouwen zijn die door de beving werden beschadigd. Het Griekse eiland Kreta is maandagochtend om 0816 uur getroffen door een aardbeving met een kracht van 60 op de schaal van Richter.

Dat meld het Europees. 51 earthquakes in the past 365 days. Het epicentrum lag in zee bij de zuidoost kust van Kreta bij de plaats Sitia in de provincie Lassithi.

Het Griekse eiland Kreta werd maandagochtend wakker geschud door een krachtige aardbeving van 60 op de schaal van Richter. Categories Netherland Post navigation. Het epicentrum lag 20 kilometer ten zuiden van Heraklion de hoofdstad van het Griekse eiland.

Lokale media melden zeker één dodelijk slachtoffer. Niet alleen de inwoners van Kreta hebben. Nadat eerder deze week de Peloponnesos op Griekenland werd getroffen door een aardbeving was het nu de beurt aan Kreta.

De beving had volgens Europese autoriteiten een kracht van 65 op de schaal van Richter. De aardbeving had een kracht van 55 op de schaal van Richter met het epicentrum in het oosten van Kreta. Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Tumblr Reddit Viber Messenger WhatsApp.

Volgens lokale rapporten zijn er ramen gesneuveld en zijn er scheuren ontstaan in de muren van huizen in het gebied van Arkalochori. The 8 at 8. Kreta wakker geschud door krachtige aardbeving.

Meldingen over slachtoffers stromen langzaam binnen. Kreta opgeschrikt door aardbeving Source link. Volgens de Griekse televisiezender ERT zou er één persoon overleden zijn.

De beving had een kracht van 6 op de schaal van Richter. De Griekse televisiezender ERT meldt dat zeker één. Toeristen en bewoners op het Griekse vakantie-eiland Kreta zijn maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving.

Many thousands including about 4000 in Crete. It had an estimated magnitude of about 8 a maximum intensity of IX Violent on the Mercalli intensity scale and triggered a major tsunami that caused severe damage and loss of life on Crete and at Alexandria. Het EMSC meldde een schok met een kracht van 6 op de schaal van Richter om 917 vanochtend.

Het Griekse eiland Kreta is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 58 op de schaal van Richter. Aardbeving op Kreta. Op het Griekse eiland Kreta heeft een zware aardbeving plaatsgevonden dat meldt het Europees Mediterraans Seismologisch Centrum EMSC vanmorgen.

Er zijn geen meldingen van schade of gewonden. M15 or greater 0 earthquakes in the past 24 hours 1 earthquake in the past 30 days. Het populairste vakantie-eiland van Griekenland werd vroeg in de morgen om 330 uur wakker geschut.

Volgens de Griekse seismologische dienst had de aardbeving. September 27 2021 by Usa366. Aardbeving op Kreta.

Er zijn ook een aantal mildere naschokken gevoeld. Aardbeving bij Kreta. Crete Greece has had.

Een aardbeving van 58 op de schaal van Richter heeft maandagochtend het Griekse eiland Kreta getroffen. Negen anderen raakten gewond. Aardbeving tussen Kreta en Karpathos Ten oosten van Kreta is iets voor middernacht een aardbeving met een kracht van 54 op de Schaal van Richter geregistreerd.

Op het Griekse eiland Kreta is vanmorgen een aardbeving geweest. Op de eerste beelden hieronder zie je dat er flink wat schade ontstaan is en hoe de beving de nodige paniek veroorzaakte. Kreta opgeschrikt door aardbeving.

In de buurt van Heraklion de hoofdstad van Kreta waren er rotsverschuivingen en zijn. The 1303 Crete earthquake occurred at about dawn on 8 August. De aardbeving was middelmatig met een kracht van 53 op de schaal van Richter.


Appingedam The Netherlands Nederland Groningen Reisbestemmingen


Pin Op Oud Rotterdam


King Willem Alexander Photostream Sven Kramer Dutch Royalty Winter Olympics


Autoroutes Kreta Kreta Griekenland Kreta Oude Kerken


Het Eilandje Cameo Vakantie


Pin Op War History


Pin Van Maria Mcshea Op Koningshuis Koninklijke Familie Koningin Maxima Koninklijk


Pin Op War World War Ii Netherlands


Four Princesses Of The Netherlands Beatrix Irene Margriet And Cristina Koninklijke Familie Irene Koninklijk


Natural Miracles Blue Caves Zakynthos Zakynthos Dream Vacations Destinations Zante


Pin Van Bh Op Rotterdam Rotterdam Tweede Wereldoorlog Wereldoorlog


Pin Op Typisch Nederlans Typical Dutch


De Eed Zo Waarlijk Helpe Mij God Almachtig Queen Maxima Alexander Dutch Royalty


Het Eilandje Cameo Vakantie


Pin Op Typisch Nederlans Typical Dutch


Pin On Sporters Mannen Vrouwen


De Zwemsters Inge Dekker Femke Heemskerk Ranomi Kromowidjojo En Marleen Veldhuis Hebben Op De Olympische Spelen 2012 In Londe Olympische Spelen Zwemmen Sport


Op De Olympische Spelen Met De Beroemde Nanny Hansje Gortz Olympische Spelen Beroemdheden Koninklijk


Visit Greece Nauagio Zakynthos Zante Visitgreece Greece Visiting Greece Zakynthos Greece Islands

Related Post



Posting Komentar