Ruzsa Magdi

Posted by viralnewsgmif

Magdi egyelőre nem árult. Szerencsére minden rendben szépen növekednek a babák és én is jól bírom még a terhelést.


Ruzsa Magdi Jel A Dal 2017 Extra Produkcio Nezd Minden Szombat Este A Dunan 19 30 Tol A Dal T Es Szavazz Kedvencedre A Mediaklikk Break Free Wanted Youtube -

Örömmel értesítek mindenkit hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink.

. Orbán Viktor néhány napja egy úgynevezett családlátogatáson tett egyenlőségjelet a boldogság és a gyerekek száma között minél több annál jobb mondta most pedig Rúzsa Magdi szülésének a hírére csapott le. Karácsony előtt már a kórházból üzent a rajongóknak. Magdi azóta számos pocakos fotót osztott meg a közösségi oldalain a gyönyörű kisamát pedig nem győzik a rajongók jó kívánságaikkal elhalmozni.

Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Rúzsa Magdi már a terhessége bejelentésénél mondta hogy valószínűleg hónapokkal a szülés előtt kórházba vonul majd hogy minden a legnagyobb rendben menjen. A disznóvágás a lángos és a puncsminyon mellett szinte észrevétlenül lett kampányfogás a gyerek a miniszterelnök Facebook-oldalán.

Boldogság van - írta a Facebookon. A hármas ikrek a Lujza Keve és Zalán nevet kapták. A február tökéletes hónap arra hogy végre rendbe szedjük az életünket amit érdemes.

Bár úgy volt hogy a babák csak tavasszal jönnek világra február 1-jén megszülettek. Rúzsa Magdi a Facebookon tudatta követőivel szerda este 8 óra körül hogy kedden világra jöttek a gyermekei.

Related Post



Posting Komentar